Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
DeCkY Gost
|
Poslao: Ponedeljak, 28.07.2008 16:53 Naslov: Ovde ne moze bilo ko da se registruje? |
|
|
Posto na forumu ne vidim mogucnost registracije, pa reko samo clanovi koji su zadovoljili na testovima mogu da budu clanovi foruma?
Nisam se nikada testirao i verovatno necu imati priliku da vidim kako izgleda "vas" forum... Zanimam me ukratko kakve diskusije vodite?
Hteo sam da se raspitam kako da unapredim matematicke spostobnosti, cake za razlicite testove koji se zasnivaju na matematici. Logika mi je jako dobra ali mi matematika lose ide. Tako da ne verujem da bi imao zadovoljavajuci prosek poena... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
milicam
Na boardu od: 20 Dec 2005 Poruke: 5917
|
Poslao: Utorak, 29.07.2008 12:05 Naslov: Re: Ovde ne moze bilo ko da se registruje? |
|
|
DeCkY :: | Posto na forumu ne vidim mogucnost registracije, pa reko samo clanovi koji su zadovoljili na testovima mogu da budu clanovi foruma? |
da.
DeCkY :: | Hteo sam da se raspitam kako da unapredim matematicke spostobnosti, cake za razlicite testove koji se zasnivaju na matematici. Logika mi je jako dobra ali mi matematika lose ide. Tako da ne verujem da bi imao zadovoljavajuci prosek poena... |
iz ovog dela tvoje poruke zaključujem da ti misliš da se test sastoji od (ili sadrži nekolicinu) matematičkih zadataka.
to nije tačno. test se sastoji iz zadataka sa grafičkim elementima i ni jedan zadatak ne sadrži u sebi brojeve, slova ili boje. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|