Forum Mense Srbije Forum Mense Srbije
www.mensa.rs

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Login prezentacijeLogin prezentacije 
 Forum SubscriptionsForum Subscriptions   ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Rano uclanjenje

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Forum Mense Srbije -> Testiranje i učlanjenje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Dzimrija
Gost

PorukaPoslao: Četvrtak, 05.09.2019 01:26    Naslov: Rano uclanjenje Odgovoriti sa citatom

Ako se dobro secam, prosle godine je moglo da se u septembru plati 2K dinara i da se dobije clanstvo do kraja ove godine.
(Ja sam to video mnogo, MNOGO kasnije i jos sam sporo reagovao; tako da sam na kraju resio da sacekam septembar 2019.)

Vazne stvari se ne secam - u kojoj sekciji sajta sam video tu informaciju. Sad sam "izvadio creva" delu sajta koji je dostupan neclanovima i nisam nista nasao...

Sta ja hocu, prilicno je jasno - da uplatim dve 'iljade i da dobijem clanstvo od obrade uplate do 31. decembra 2020.

Sad mi trebaju odgovori na mikropitanja:

- da li sam dobro zapamtio?

- ako jesam, kada se ove godine ocekuje slicna mogucnost? (Ne kazem da je 1. decembar los datum, ali daleko je od odusevljavajuceg)

- u kojoj sekciji sajta ce to obavestenje biti?

Hvala unapred, i ovlascenim i neovlascenim informatorima/kama...
Nazad na vrh
milicam

Na boardu od: 20 Dec 2005

PorukaPoslao: Petak, 06.09.2019 00:23    Naslov: Re: Rano uclanjenje Odgovoriti sa citatom

Teško da su 2.000 mogle da se uplate u septembru i da su pokrivale i ostatak godine (trećina godine) i narednu godinu.

Verovatnije je da je krajem avgusta, početkom septembra objavljena odluka predsedništva o iznosu članaine za poslednju trećinu godine, za poslednju trećinu godine i celu narednu i iznos članarine za narednu godinu (ako se uplaćuje u do 31. januara i ako se uplaćuje posle 31.januara)

Obaveštenje o iznosu članrine se uvek nalazi na nslovnoj strani sajta (i tako je i sada) i trenutno glasi:
Mensa Srbije ::
Odlukom Predsedništva br. 20199727/01 iznos članarine samo za poslednja četiri meseca 2019. godine iznosi 1.500 din. Ovaj iznos će se primenjivati za sve članove koji uplaćuju članarinu za 2019. posle 1. septembra 2019. Od 1. septembra 2019. uplata članarine za ostatak 2019. godine i za celu 2020. godinu je 2.500 din.

Pošto je Vojvođansku banku kupila druga banka promenjen je broj tekućeg računa Mense Srbije (i to obaveštenje stoji na naslovnoj strani sajta):
Mensa Srbije ::
OTP banka, novi vlasnik Vojvođanske banke (poslovna banka Mense Srbije), je promenila brojeve tekućih računa klijenata Vojvođanske banke, pa samim tim i broj tekućeg računa Mense Srbije. Novi broj računa Mense Srbije za uplate članarina i naknada za testiranje je: 325-9500600061109-53.

Nadam se da je uputstvo o iznosu članarine dovoljno jasno ali za slučaj dileme - da bi članstvo odmah bilo aktivirano i da bi važilo do kraja 2020. potrebno je uplatiti 2.500 dinara.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošaljite privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Forum Mense Srbije -> Testiranje i učlanjenje Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu