Forum Mense Srbije Forum Mense Srbije
www.mensa.rs

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Login prezentacijeLogin prezentacije 
 Forum SubscriptionsForum Subscriptions   ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Rezultati mi jos nisu stigli
Idi na stranu 1, 2  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Forum Mense Srbije -> Testiranje i učlanjenje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
gost
Gost

PorukaPoslao: Sreda, 17.01.2007 19:56    Naslov: nema rezultata Odgovoriti sa citatom

Polagala sam test u decembru prosle godine u Beogradu,ali se desilo to da mi rezultati nisu stigli na adresu.Molim da mi da mi odgovorite da li je moguce da mi naknadno jos jednom posaljete rezultate.
Nazad na vrh
aborovic

Na boardu od: 20 Dec 2005

PorukaPoslao: Nedelja, 21.01.2007 20:26    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Jedina osoba koja ima i moze da posalje rezultate kandidatima je ovlasceni psiholog Mense. Adresu psihologa naci cete na sajtu Mense, stranica kontakti.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošaljite privatnu poruku
Gost

PorukaPoslao: Petak, 16.02.2007 09:43    Naslov: Rezultat testiranja odranog 17.12. Odgovoriti sa citatom

Pre dve nedelje sam na ovom forumu postavio pitanje (koje je u meuvremenu obrisano) kako mogu da saznam rezultat. Reeno mi je da poaljem mail psihologu Mense. Odmah sam to uradio i poslao na adresu jasnab... Poto posle nekoliko dana nije bilo odgovora, na kontakt stranici na sajtu sam video adresu testiranje... yu pa sam poslao tu mail sa pitanjem kako da saznam rezultat poto prethodno nisam dobio odgovor. I odatle nisam dobio nikakav odgovor, pa sam onda poslao mail na (pretpostavljam) glavnu adresu Mense, info... I, naravno, opet nikakvog odgovora. Zanima me da li neko ita elektronsku potu u ovoj organizaciji, jer su dve nedelje predug period za nedobijanje odgovora ili postoji neki problem pa mi se zbog toga niko ne javlja?
Nazad na vrh
milicam

PorukaPoslao: Petak, 16.02.2007 16:22    Naslov: Re: Rezultat testiranja odranog 17.12. Odgovoriti sa citatom

Anonymous ::
Pre dve nedelje sam na ovom forumu postavio pitanje (koje je u meuvremenu obrisano)

Pitanje je obrisano jer se odnosilo na specificno testiranje a mislili smo da ste bili u prilici da vidite odgovor.
Kako je slicno uputstvo dato i na pitanje "trebam pomoc" ono je ostalo kao opste uputstvo za postupanje u slicnim prilikama.

Anonymous ::
Zanima me da li neko ita elektronsku potu u ovoj organizaciji, jer su dve nedelje predug period za nedobijanje odgovora ili postoji neki problem pa mi se zbog toga niko ne javlja?

Da neko cita elektronsku postu moglo se zakljuciti po brisanju pitanja Cool
Slazem se sa tobom da je neuctivo (i neprofesionalno Confused ) ne odgovarati te cemo preduzeti potrebne korake.

Izvini i molimo te za jos samo malo strpljenja.
Nazad na vrh
stevazzz
Gost

PorukaPoslao: Subota, 19.05.2007 14:01    Naslov: nema rezultata Odgovoriti sa citatom

Radio sam 1 aprila test u Beogradu, a rezultati nikako da mi stignu drug koji je sedeo pored mene je dobio ima nedelju dana, inace sam iz Novog Sada, na testu su nam rekli ukoliko se tako nesto desi koga da kontaktiramo ali ja naravno nisam slusao...
Nazad na vrh
aborovic

PorukaPoslao: Utorak, 22.05.2007 11:06    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Psiholog Mense pregleda testove i salje koverte sa odgovorima. Dakle, jedina osoba koja vam moze odgovoriti, i evetualno poslati kopiju rezultata (ukoliko se desi da se u posti zagubila koverta) je psiholog Mense, ciju adresu cete naci na nasem zvanicnom sajtu, stranica Kontakt.
Nazad na vrh
Gost

PorukaPoslao: Nedelja, 22.07.2007 21:19    Naslov: Rezultat testa Odgovoriti sa citatom

Da li se desava da bude znatnija razlika rezultata testa za jednu istu osobu koja je uradila vise puta test? Evo zbog cega pitam, ja sam pre 2 godine radila test i iq mi je bio 140, recimo ako bi sada ponovo radila test da li bih imala sanse da imam dovoljan iq da postanem clan ili bi mi rezultat mogao biti neznatno promenjen?
Hvala!
Nazad na vrh
aborovic

PorukaPoslao: Ponedeljak, 23.07.2007 00:14    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Iz prakse je poznato da ima faktora koji mogu uticati na rezultat testa, a ne ticu se samog koeficijanta inteligencije. Takvi faktori mogu biti: trema, stres, umor ili sl. Zbog toga Mensa i daje mogucnost da se na test izadje maksimum 3 puta u zivotu, i to sa razmakom ne manjim od godinu dana izmedju dva testiranja.

Ima osoba koje su zadovoljile uslov za clanstvo u Mensi tek iz drugog ili treceg puta. Nadam se da ce vam ovo pomoci da donesete odluku.
Nazad na vrh
Vladan Nis
Gost

PorukaPoslao: Subota, 15.12.2007 17:55    Naslov: rezultati testa Odgovoriti sa citatom

testirao sam se cini mi se 4. XI na Medicinskom fakultetu u Nisu i jos uvek nisam dobio rezultate. Poslao sam mail Vasem psihologu ali nema odgovora.
Kako mogu da saznam kad cu dobiti rezultate?
Nazad na vrh
aborovic

PorukaPoslao: Nedelja, 16.12.2007 20:50    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ocekujte rezultate tokom naredne nedelje.
Nazad na vrh
Smaj Li
Gost

PorukaPoslao: Utorak, 18.12.2007 17:24    Naslov: decembarski test Odgovoriti sa citatom

Kada se ocekuju rezultati decembarskog testa u Bgd? Very Happy
Nazad na vrh
aborovic

PorukaPoslao: Utorak, 18.12.2007 23:25    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Uobicajeni rok za dobijanje rezultata je 4 do 6 nedelja.
Nazad na vrh
marbik
Gost

PorukaPoslao: Utorak, 12.02.2008 16:07    Naslov: Rezultati testa Odgovoriti sa citatom

Radio sam test u Bgu pocetkom decembra, ali mi rezultati jos uvek nisu stigli. Da li se zna datum kada ce stici, s'obzirom da su na samom testu rekli najkasnije za mesec ipo, ali najverovatnije i ranije, a ovde je receno da rezultati stizu za 4-6 nedelja. Pisao sam i na adresu psihologa Mense sa istim pitanjem, ali bez odgovora. Hvala unapred.
Nazad na vrh
aborovic

PorukaPoslao: Utorak, 12.02.2008 23:40    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Psiholog je u predidjenom roku poslao sve rezultate. Ako do sada niste dobili odgovor, verovatno je zagubljen u posti. Jedino Psiholog moze da izda duplikat. Obzirom da niste uspeli da stupite u kontak putem e-maila sa Psihologom, molim Vas da se javite na adresu Predsednistva, koju cete naci na stranici Kontakt naseg sajta.
Nazad na vrh
Gost
Gost

PorukaPoslao: Sreda, 23.04.2008 12:47    Naslov: Rezultati mi jos nisu stigli Odgovoriti sa citatom

Ne bih da gnjavim..ali ipak da pitam.

Da li se zna jesu li gotovi rezultati testiranja u NS od marta?
Meni jos nista nije stiglo... 6 nedelja bi trebalo da je 27. za uskrs,
pa zato pitam ranije... sad ce svi ti praznici...
Nazad na vrh
aborovic

PorukaPoslao: Nedelja, 27.04.2008 22:59    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Po recima naseg psihologa, rezultati sa testiranja u Novom Sadu su poslati nekoliko dana pre praznika. Ako ih do sada jos niste dobili, molimo vas da kontaktirate nasu kancelariju u Novom Sadu u vreme kad dezuraju sekretari (sreda i subota 19 - 21h, tel: 021/456-000) kao i da posaljete e-mail na adresu izvrsnog odbora (naci cete je na stranici Kontakt naseg sajta).
Nazad na vrh
gost
Gost

PorukaPoslao: Petak, 04.12.2009 15:49    Naslov: Niti rezultata niti odgovora Odgovoriti sa citatom

Radio sam test 18.10 u Beogradu, receno nam je da ce rezultati biti za nekih pet nedelja ali ih josh nema. Poslao sam nekoliko mail-ova i ni za jedan nisam dobio odgovor. Ako mozete recite mi samo da li su testovi pregledani i poslati da znam da li je doslo do nekog problema
Nazad na vrh
milicam

PorukaPoslao: Petak, 04.12.2009 20:50    Naslov: Odgovoriti sa citatom

rezultati su poslati pre 15ak dana.
ako rezultat do sada niste dobili to znači da ima problema pa vas molim da pišete psihologu mense srbije jer jedino ona može da vam izda duplikat pošto jedino ona ima uvid u vaš rezultat.

što se tiče toga da ste se obraćali mailom nekome u mensi srbije i da vam taj neko nije odgovorio zamolila bih vas da pošaljete mail meni (kontakt adresa koordinatora mense beograda) ili na adresu izvršnog odbora i da navedete na koje ste to adrese slali mailove na koje vam nije odgovoreno.
Nazad na vrh
BoggyB
Gost

PorukaPoslao: Petak, 20.05.2011 07:43    Naslov: Rezultati 10/04/2011 Odgovoriti sa citatom

Pozdrav,

Uradio sam mensa test na Novom Beogradu 10og Aprila. Receno mi je da ce rezultati biti poslani u roku od pet nedelja. Sada je vec skoro 6 nedelja proslo od testiranja i ja jos uvek nisam dobio rezultate. Poslao sam email vasem psihologu pre dva dana, ali nisam dobio odgovor.

U cemu je stvar? Kada mogu da ocekujem rezultate?
Nazad na vrh
milicam

PorukaPoslao: Ponedeljak, 23.05.2011 16:46    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Stvar je u meni nepoznatom razlogu da vam voditelji testiranja kaze da rezultati stizu za 5 nedelja kada se zna (i do sada su tako i govorili) da rezltati stizu u okviru od 6-8 nedelja jer zavise od nekolicine stvari koje treba da se odrade pre nego sto se rezultati posalju i na kraju zavise od ekspeditivnosti poste, ...

No, sve to na stranu, posto sam od nekolicine kandidata u toku danasnjeg dana dobila potvrdu da su im rezultati stigli sada je samo pitanje malo strpljenja Smile
Nazad na vrh
masinac
Gost

PorukaPoslao: Subota, 07.04.2012 11:31    Naslov: Nema rezultata Odgovoriti sa citatom

Radio sam test 11.03.2012 god u Beogradu, Jos uvek nisam dobio rezultate, drug koji je radio test isto kada i ja, dobio je rezultate posle tacno 15 dana (prosao je test), slao sam mail-ove na nekoliko adresa i nisam dobio nikakv odgovor. Zanima me samo da li su rezultati poslati ili ne?
Nazad na vrh
milicam

PorukaPoslao: Subota, 07.04.2012 12:41    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Na ovakva pitanja postavljena mailom obično puštamo da odgovori ovlašćeni psiholog Mense Srbije.

Koliko ja znam svi rezultati su poslati ali možda se varam pa molim da imaš malo strpljenja i, ipak, sačekaš njen odgovor.
Nazad na vrh
zorge
Gost

PorukaPoslao: Utorak, 21.01.2014 01:42    Naslov: da li cu ikada saznati rezultat? Odgovoriti sa citatom

Pitam se da li cu ikada saznati rezultat testiranja odrzanog u Beogradu 20.10.2013. Do ovog trenutka je proslo duplo vise vremena od predvidjenog za dostavu rezultata. Dao sam novac, izdvojio vreme, radio test i ocekujem da mi nekako doturite rezultat. Slao sam mailove, iznova navodio adresu, obecavali mi da ce poslati (u ispunjenje tog obecanja ne sumnjam) ali do danas nista. Moguce da je do poste, ali zar to nije problem koji Vi treba da resite? Uz rizik da me proglasite najdosadnijim testiranim gradjaninom ikad, ponovo trazim da mi posaljete rezultat. Ako je tako neizvodljivo poslati ga na pravu adresu u koverti, onda ga ocekujem na e-mailu. E-postar tesko da moz` da zaluta..
Nazad na vrh
milicam

PorukaPoslao: Utorak, 21.01.2014 02:00    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Poštovani,

Mi, kao rešenje tog problema, uvek predložimo jedan jedini siguran način - da lično preuzmete rezultate.

Molim vas da se javite našem ovlašćenom psihologu jer jedino ona može da vam izda duplikat a potom da budete spremni na lično preuzimanje koverte sa duplikatom rezultata jer rezultate ne dostavljamo na e-adrese.
Nazad na vrh
trshavi
Gost

PorukaPoslao: Nedelja, 15.06.2014 23:26    Naslov: rezulati Odgovoriti sa citatom

Bio sam jedan od onih koji nisu slusali na testiranju. Radio sam test u Nisu 25.05.2014. Kada mogu da ocekujem rezultate? Unapred vala. Pozdrav.
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Forum Mense Srbije -> Testiranje i učlanjenje Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu 1, 2  Sledeci
Strana 1 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu