Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Gost
|
Poslao: Petak, 13.04.2012 14:20 Naslov: Članstvo nakon testiranja |
|
|
Molim Vas, da li se postaje član Mense za tekuću godinu uvek kada se uplati članarina, a da je, pri tom, test položen na nekom od prethodnih testiranja? Naime, mene interesuje da li bih, ukoliko sada uplatim članarainu, a test sam uradio zadovoljavajuće na testiranju 11.3.2012 u Beogradu, postao član i time bi mi bio omogućen pristup Vašem forumu i sigovima (uzgrad, na prijemu novih članova nisam bio u prilici da ostanem do kraja pa je to jedan od razloga zbog kojih ne poznajem samu proceduru podrobno)?
Hvala unapred! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
milicam
Na boardu od: 20 Dec 2005 Poruke: 5917
|
Poslao: Petak, 13.04.2012 15:50 Naslov: Re: Članstvo nakon testiranja |
|
|
:: | ... da li se postaje član Mense za tekuću godinu uvek kada se uplati članarina, a da je, pri tom, test položen na nekom od prethodnih testiranja? |
Da, ako je jednom na testiranju postignut rezultat, koji je propisan kao uslov za učlanjenje u Mensu, postajete član za tekuću godinu uvek kada uplatite članarinu.
Ovo se odnosi i na eventualne pauze u članstvu tj. recimo da zbog studiranja u inostranstvu ne živite u Srbiji neko vreme i te godine ne uplatite članarinu, naredne godine nema razloga da ponovo pristupite testu već članarinu možete uplatiti prema uputstvu koje stoji na sajtu i tako postati član Mense Srbije.
Nakon uplate članarine, kada je uplata evidentirana u našoj bazi podataka, možete pristupiti svim Mensinim elektronskim servisima. Vremenski okvir u kome se ovo desi varira i može da se desi da prođe i desetak dana pre nego što ažuriranje bude obavljeno. Najsigurnij znak da možete da se registrujete na sajtu je pojava vašeg imena i prezimena na strani članovi.
Nakon evidentiranja u bazi članska karta će vam stići na adresu koju ste nam ostavili a potom će na tu adresu stizati i štampani interni glasnik "MozaIQ". |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|