Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Gaali Gost
|
Poslao: Četvrtak, 19.04.2007 03:08 Naslov: Koliko, kako, gde... |
|
|
1. Nije mi jasno kako nadprosecno inteligentni pojedinci ne mogu da naprave prosecno funkcionirajuci sajt?
2. Koliko para je uclanjenje u Mensu?
3. Vidim na sajtu da glavna beneficija uclanjenja je ucestvovanje u SIG-ovima. Posto ima par SIG-ova koji su mi interesantni interesuje me koliko puta mesecno (godisnje) se okupljaju ljudi iz SIG-ova i gde? I jel postoji jos nesto sto se dobija uclanjenjem? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
aborovic

Na boardu od: 20 Dec 2005 Poruke: 2137
|
Poslao: Četvrtak, 19.04.2007 12:24 Naslov: Re: Koliko, kako, gde... |
|
|
Citat: | 1. Nije mi jasno kako nadprosecno inteligentni pojedinci ne mogu da naprave prosecno funkcionirajuci sajt?
2. Koliko para je uclanjenje u Mensu? |
Ovu informaciju cete naci na nasem zvanicnom sajtu (adresa je u vrhu ove stranice), na stranici "O nama", podstranica "Najcesce postavljana pitanja".
Citat: | 3. Vidim na sajtu da glavna beneficija uclanjenja je ucestvovanje u SIG-ovima. Posto ima par SIG-ova koji su mi interesantni interesuje me koliko puta mesecno (godisnje) se okupljaju ljudi iz SIG-ova i gde? |
Svaki sig ima svoju stranicu na nasem zvanicnom sajtu, na kojoj su opisane aktivnosti siga i date kontakt adrese koordinatora. Molim Vas da se za detalje obratite koordinatorima sigova koji Vas interesuju. Sigovi su veoma raznoliki i svaki funkcionise na specifican nacin, pa nije moguce dati jednobrazan odgovor na ovako uopsteno pitanje.
Citat: | I jel postoji jos nesto sto se dobija uclanjenjem? |
Kandidatima, koji se na testiranju kvalifikuju za uclanjenje u Mensu, se na prijemu za nove clanove daje opsirna informacija o prednostima clanstva u Mensi.
Ukoliko ste se kvalifikovali za clanstvo, a propustili prijem za nove clanove, mozete kontaktirati koordinatora lokalne Mense u gradu gde zivite (adrese lokalnih koordinatora su date na stranici "Kontakt" naseg zvanicnog sajta) u vezi termina sledeceg prijema za nove clanove.
Ako se pak jos uvek niste testirali, raspored testiranja isticemo pocetkom svake sezone testiranja na ovom forumu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati svoje poruke u ovom forumu Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|