clan Gost
|
Poslao: Utorak, 01.09.2015 16:30 Naslov: 4 meseca ne mozete da me registrujete |
|
|
Obratila sam se svima, ombudsmanu, web timu, predsednistvu... Ili mi niko ne odgovara ili prebacuju odgovornost na drugog. Poslednja osoba koju sam kontaktirala je clan zaduzen za razvoj lokalnih Mensa i e-komunikacije. Od doticne osobe sam dobila odgovor da Mensa ije u obavezi da me registruje.Kontaktirala sam Mensa international, i odgovorili su mi da su prosledili poruku predsednistvu i da ukoliko problem ne bude resen, kontaktiram Mensa international opet zbog intervencije. Pa se ja pitam, zasto bi clanovi davali svoj novac ako Mensa nije u obavezi da nas za te pare registruje? Zaista je previse cekati 4 meseca, vidim da nisam prva kojoj se ovo desava. Je l' treba da cekam do decembra na registraciju, i da platim clanarinu za svega mesec dana? Molim Vas da preduzmete nesto umesto sto svako prebacuje odgovornost na drugog pod izgovorom da "imaju i svoje poslove, ovde samo volontiraju". Podsecam, niko nikoga ne primorava na volontiranje. o nije izgovor da se novac uzme, a da se ne pruzi usluga za taj novac. Ako ne mozete da me registrujete, molim Vas vratite mi novac. Hvala. |
|